El proper dimecres dia 1 de febrer, al Menador de Castelló i a les 19:00 hores, constituirem el col·lectiu d’Europa Laica a Castelló: Castelló Laica.

Un grup de persones de la nostra ciutat i de les comarques de La Plana, compromeses amb els valors democràtics del laïcisme, hem decidit que és necessari insistir en el recordatori de que la societat és molt més lliure quan les institucions fan palesa la seua absoluta independència pel que fa a les creences religioses. El laïcisme és un valor imprescindible de les societats democràtiques perquè representa la garantia de la pluralitat de pensament de les persones que la conformen.

Estem segures i segurs que la societat de Castelló té la maduresa suficient perquè cada individu expresse els seus sentiments i les seues opcions morals i intel·lectuals amb absoluta llibertat i tolerància, sense imposicions i sense favoritismes. Castelló Laica vol acollir aquesta pluralitat i donar suport a les diverses iniciatives que decidisquen reforçar el valor de la laïcitat en la nostra societat.

Us convidem, així, a que participeu d’aquesta iniciativa a l’acte de constitució de Castelló Laica i que us sumeu a aquest compromís democràtic.Source link